Дани Мишева е Мис Виктория 2009

18 годишната Дани Мишева от Перущица е новата победителка в конкурса за красота, който се проведе сред истински палми, екзотика и морски бриз в курорен комплекс Елените – Роял парк.

Новата „Мис Виктория“ е последна година ученичка във Френската гимназия в Пловдив, а амбициите й са да следва журналистика в Софийския университет.Освен вота на журито тя спечели и вота на Фитнес мания.

За да оценяват кандидатките тук дойдоха топжурналистката Юлияна Дончева, оперната изпълнителка и актриса Весела Нейнски,Евгени Минчев,Симона Първанова- топ водещата на Планета тв и ивент директор в агенция ПРофайл, най-красивата омъжена българка Румяна Маринова, Мистър България Лъчезар Иванов и управляващия директор на агенцията за публични комуникации „ПРофайл“ Наско Лазаров.

“ Такъв трябва да е българския туризъм, като това райско кътче в Елените и все повече конкурси за красота да затвърждават името на България“ заяви Юлияна Дончева пред медиите минути преди конкурса.

Организатори на бляскавото събтие е модна агенция „Маринала моделс“ с подкрепата на Виткроия груп, Захарен Комбинат Кристал,агенция ПРоФайл, Планета тв, М сат – Фитнес Мания.

Четете още във Fashion.bg