Главният секретар на МФВС Любомир Василев с хеттрик

С резултат 7:4 завърши благотворителният футболен мач между отборите на “БЧК и приятели” и “Журналисти”, организиран в зала “Христо Ботев” от Българския червен кръст, със съдействието на Министерството на физическото възпитание и спорта по повод Деня на влюбените 14 февруари.

За победилия отбор на “БЧК и приятели” три гола вкара главният секретар на МФВС Любомир Василев. В отбора на “БЧК и приятели” участваха още председателят на Българския червен кръст Христо Григоров, главният секретар на Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев, общинският съветник от Столична община Николай Стойнов. Спортното министерство бе представено и от пресаташето Красимир Панов.

В отбора на “Журналистите” се включиха представители на Дарик радио, вестниците “Труд”, “24 часа”, “168 часа”, “Новините днес”, “Меридиан мач”, btv, ТВ 7. Рефер на футболната среща бе Йордан Иванов от Българския футболен съюз. Двата отбора дадоха всичко от себе си под вещото око на футболната легенда Павел Панов.

Средствата от мача ще се използват от Българския младежки червен кръст за  превенция на сексуалното рисково поведение на учениците в столичните училища. Българският червен кръст връчи грамоти на всички участници във футболната среща.

На снимка 1: Главният секретар на МФВС Любомир Василев и журналистът от btv Тодор Кирков в пряк двубой за топката.

На снимка 2: Общ план на всички участници във футболната среща.