В новогодишната нощ 11 пациенти са приети на лечение

От полунощ до 8.00 ч. ,11 пациенти, с различни диагнози са приети на лечение в пироговските клиники. Само 4-ма са пострадалите от пиратки, между които и една жена на 32 г. Останалите трима мъже са съответно на 62 г., 50 г. и на 31 г. И четиримата, след медицинска помощ са освободени за домашно лечени, с леки наранявания по пръстите на ръцете.

В Клиниката по токсикология е приет един пациент, с алкохолно отравяне. От площад „Батенберг“, с кола на Отрезвителя е транспортиран 37-годишния С.Н.

След него е постъпила 19-годишната В.М. Тя е със счупен череп, след падане в тоалетната на заведение, в района на площад „Св.Неделя“. Лекува се Клиниката по неврохирургия.

Двама мъже са пострадали при тежки побои. Със сътресение на мозъка и рана на главата в Клиниката по неврохирургия е приет А.К. на 30 г., пострадал в жк „Западен парк“.

На 1 януари сутринта, в противошоковата зала е постъпил Д.Д. на 25 г. Той е ударен с халба от бира по главата, в заведение на ул. „Гладстон“. Има рана на главата. Изследванията за уточняване на диагнозата му продължават. След диагнозата – сътресение на мозъка, счупени носни кости и рана на главата, Д.Д. беше приет на лечение в Клиниката по неврохирургия.