Влияе ли кръвната група на сексуалността

В отношенията между мъжът и жената възниква въпросът за сексуалната съвместимост. Обикновено това се случва, когато има проблеми. Съвместимостта се определя от много фактори, а японците считат, че добрият секс при двойката зависи от кръвната група.

Мъжете и жените от 0 група – това са най-сексуално активните. Мисълта им за секс се възвръща на всеки 9 секунди. Жените с тази кръвна група всеотдайно отдават цялата си активност на единствения си партньор – своя любим.

Жените от А група са предимно пасивни, имат репутация на желязната лейди. Мъжете пък от тази група са нерешителни, но сексът за тях е неразделим от дълбоката им емоционалност.

Жените от В кръвна група не намират в секса нищо интересно. С небрежност се отнасят към половите си контакти, скучаят в постелите и предпочитат други развлечения пред сексуалните. Същите настроения са характерни и за мъжа – сексът за него е развлечение, не по-голямо от всяко друго хоби.

Жените от АВ кръвна група могат да получат удоволствие практически със всеки партньор. Тя лесно се приспособява към мъжа и се отличава с мощно либидо. Мъжът пък от тази кръвна група сваля жените с ума си и за разлика от 0 група, сексът за него е не инстинкт, а изкуство.

Най-голяма съвместимост има, когато кръвните групи на партньорите съвпаднат. Също така е добре, когато групите се окажат съседни. /chudesa.net