Великденска благотворителна кампания

В навечерието на най-светлия християнски празник децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР ще получат по 400 лв. от набраните по дарителската сметка средства

Благородната инициатива в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР се провежда за седма поредна година и е под патронажа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. В навечерието на Великденските празници те ще получат по 400 лева от средствата, набрани по дарителската сметка.
Тази година Министерството на вътрешните работи е отделило специални средства за децата, които завършват средното си образование. От цялата сума, събрана с помощта на всички дарители, които се присъединиха към благородната кауза, на бъдещите абитуриенти ще бъдат раздадени по 500 лева.
Напомняме, че набирането на средствата в рамките на кампанията се осъществява целогодишно. То става чрез познатия номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори и 090051866 за абонатите на БТК с изпращането на кратко съобщение или чрез обаждане на стойност 1.20 лв. (с ДДС). Даренията могат да се превеждат и по сметка с IBAN: BG66BNBG96613100146501, BIC: BNBGBGSD, Българска Народна Банка, Централно управление. Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.