Бързи полицейски производства са образувани срещу три проституиращи млади жени

Благодарение на бързите действия на служителите от сектор „Криминална полиция” при РУМВР-Пазарджик са задържани извършителите на дързък грабеж. Около 1.40 часа вчера на улица в града група мъже с маски на главите нападнали 31-годишен мж. След като му нанесли удар в главата с твърд предмет, те отмъкнали от него златен синджир с тегло около 130 грама. Пострадалият е транспортиран в местната болница с фрактура на носа и охлузни наранявания. С разплитането на случая се заели криминалистите от РУМВР-Пазарджик. При проведеното разследване те бързо стигнали до извършителите – пазарджиклиите Д.П./20г./, Г.С./22г./, както и живеещите в пазарджишкото село Главиница С.Я./19г./ и негов 17-годишен авер. Органите на реда са открили у тях отнетия златен накит. Квартетът е задържан в ареста на РУМВР-Пазарджик, а по случая е образувано дознание.
Криминалисти от РУМВР-Пазарджик иззеха наркотици от частен дом. Както вчера съобщихме, двама дилъри на дрога бяха задържани при акция на служители от сектор „Криминална полиция” при РУМВР-Пазарджик. Заловени в момент на разфасоване на хероин са 46-годишният С.С.- Сули и  аверът му Д.Ч./22г./ – Църната, и двамата от пазарджишкото село Звъничево. В една от стаите служителите открили хартиени пакетчета, съдържащи светлокафяво прахообразно вещество. При направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за хероин. Намерени са още консумативи и заготовки за разфасоване на наркотика. Вчера сутринта при извършеното допълнително претърсване в дома на С.С. криминалистите открили още около 7.5 грама хероин и шест дози от същата дрога, пакетирани в хартиени пакетчета-тип писмо. Работата по случая продължава.
Бързи полицейски производства са образувани срещу три проституиращи млади жени. Вчера служители на Полицейски участък „Изток” извършили проверка по пътя Пазарджик-Пловдив. След разклона за с. Говедаре униформените засекли Ф.Н./34г./ от Пазарджик, Т.М./33г./ от съседното с. Мало Конаре и Р.И./19г./ от Дряново, които предлагали сексуални услуги на преминаващите по главния път шофьори. Жриците на любовта са задържани, а срещу тях са образувани бързи полицейски производства.