Британската барби Шерил Коул

Тя харчи 6 500 долара на година, за да удължава косата си, 15 хил. долара за усмивката си и други 50 хил. долара за колело за своята фитнес зала. Така Шерил Коул се превръща в звездата, наричана вече „брюнетката Барби“.

Дори при най-добро желание тя не може да бъде наречена „скромна“. Особено, след като похарчи 7 хиляди долара за роклята на Александър Маккуин за 26-ия си рожден ден. Очевидно, тя очаква да бъде забелязана.

Освен това, самата рокля не е много рокля. Тя покрива някои неща тук-таме, но не много. Излиза, че струва 80 долара на квадратен сантиметър от тъканта.

Но, както каза веднъж Доли Партън, „много е скъпо да изглеждаш евтино“.

Шерил обаче изглежда като богиня в този момент – тя има прекрасна прическа, която повечето жени са опитват да копират и нейният лик продава списания и вестници, както нищо друго.

Както каза Мелани Рики – редактор за мода в списание „Грация“, Шерил е „брюнетката Барби“, чийто периодични грешки в модата я правят само по-интересна и обичана.

Шерил отбеляза рождения си ден през миналата седмица с екстравагантно парти за своите приятели в частния клуб „Ванила“ в Лондон.

Там бяха авторът на „Британския поп-идол“ Саймън Кауъл, певицата Дани Миног и съпругът й Ашли Коул, както и майка й Джоан.

Двете се държат повече като сестри, отколкото като майка и дъщеря. Джоан, която е на 49 години, е разведена и прекарва голяма част от времето си заедно с Шерил и Ашли в тяхната къща в Съри.

Казват, че самата Шерил настоявала за това, защото се чувствала самотна. Разбира се, на рождения ден беше и нейното кученце Бъстър, което е порода чиауа. То си има собствена дрешка, украсена с диаманти.

Сега Шерил вече живее в къща за 5 млн. долара в село Оксшот в графство Съри, където имат жилища също така футболистът Джон Тери и тенис звездата Анди Мъри.

Самата тя притежава вече повече от 15 млн. долара и получава повече от 1.6 млн. долара годишно от британски телевизионни програми. Освен това тя има рекламни договори на неизвестна сума.

Съпругът й Ашли получава по 5 млн. долара на година от Челси. /Кафене.нет