Брат рани с нож брат си при скандал вчера в село Радиново. Съобщение за инцидента бил получен в 12.10 часа

Брат рани с нож брат си при скандал вчера в село Радиново. Съобщение за инцидента бил получен в 12.10 часа. Установено е, че малко преди това в къщата на  Г.Ж./ 34 г./ пристигнал 42-годишният му брат. Двамата се скарали за електрическа машина за рязане на дърва, собственост на починалия им баща, сбили се и тогава Г.Ж. намушкал с нож брат си  в гърдите. Пострадалият е настанен в болница без опасност за живота. Г.Ж. е задържан в ареста на РУ-Труд за 24 часа.
Мъж бе заловен с наркотици в Пловдив. Около 19.30 часа при претърсване в лек автомобил “Рено Сценик”, паркиран пред магазин, собственост на Л.А./30 г./ от Пловдив, полицаи намерили и иззели плик с 0.653 грама марихуана и друг – с 2.118 грама амфетамин на прах. При обиск у Л.А. полицаите открили още 1.465 грама марихуана. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа.
Непълнолетно момиче бе отвлечено от Асеновград за булка. Около 12 часа в полицията бил получен сигнал от 34-годишен мъж, че 14-годишната му дъщеря била похитена от улицата пред дома им и насила качена в лек автомобил. След проведените оперативно-издирвателни действия в 13.30 часа полицаите намерили момичето и го довели в районното управление в Асеновград. От събраните данни било установено, че тийнейджърката била отвлечена от 19-годишния Ж.А., който я завел при роднини в Пловдив с цел съжителство на семейни начала. Младежът, който се укрива, е обявен за местно издирване.