Бианка Vs. Краси

dancing_stars_logoИдва финалът на „Денсинг старс 2“ и всички фенове на шоуто залагат между кого ще е голямата битка в понеделник. Въпреки че след последните танци поведоха Етиен Леви и Годжи, запознати прогнозират друго. Бианка Панова и Краси Радков са преките съперници за Крал и Кралица на бала Тя танцува божествено и дори колегите й го признават, а пък Краси се къпе в народната любов. 
Последните елиминации са тази вечер, ще си тръгне още една двойка. „Мислех си, че последното хубаво нещо, което ми се е случило, е световното първенство преди точно 20 години в Сараево. Не смятах, че това ще се повтори“, признава Бианка. „Не е важно да си най-силният или най-умният, а най приспособимият“, казва пък Етиен. 
В сайта на шоуто две различни анкети пращат Краси Радков на двата полюса. В онлайн вота на въпрос „Кой искате да спечели“ води комикът с партньорката му Елена с 21,89%, а на „Кой искате да си тръгне в събота“ пак те са начело с 31%. Затова във форумите допускат, че гласуващите са се объркали с питането.
Странно е, че в това риалити интриги няма, твърдят от екипа и често разменяните реплики между звездите били добронамерени – „Това ти отива повече“, „Направи го ето така“. Това се дължало на факта, че всички се видели в чудесно приключение за тези месеци и не искали шоуто да свършва. 
Боряна Колчагова

в-к Стандарт