Бански 2009

Актуални цветове за лято 2009 според много дизайнери ще са ярките тонове. Но няма да сбъркате, ако си купите бански в класически черен или пък в цвят „ново черно“ – бялото.

Секси рамо

Сред актуалните модели през това лято несъмнено ще са банските, чиито горнища са с едно рамо. Разчупени, авангардни, тези бански подхождат на жени с хубави и изящни рамене. Ако сте новатори и обичате да експериментирате, този модел би ви се харесал най-много.

Банските с едно рамо са най-подходящи за дами с малък бюст, тъй като асиметричната кройка измества фокуса от гръдната обиколка.

Изрязаните бански

Дамите, които са тръгнали на лов за мъже или пък искат всички да приковат поглед в тях, задължително трябва да изберат изрязаните модели бански.

Рязаните бански определено ще са хитът на сезона, ако искате да сте оригинални.

Вечните половинки

Класическите бански костюми половинки никога не излизат от мода, затова ако сте свикнали с тях и не ви се рискува, продължавайте в същия дух. Жената е привлекателна тогава, когато се чувства комфортно. Банските тип половинки също могат да впечатлят с интересни кройки и цветове, стига да се поразровите по магазините, което едва ли ви е неприятно.

Цели бански

Моделите бански костюми, които са цели, отдавна не са толкова скучни, както бяхме свикнали да мислим. В момента има такова разнообразие от модели, цветове, десените бихте могли да ударите в земята конкуренцията. Най-важното е да намерите модела и цвета, които ви отиват. Тогава ще са без значение модните тенденции, просто ще сте неотразими! /Chudesa.net