Бански според фигурата

Знам, че за някои може да прозвучи нелепо, но е напълно възможно да намерим бански, който хем да ни харесва, хем да ни отива. Просто трябва да спазим някои правила, когато решим да си купим нов. Първото, което трябва да знаем е, че почти не съществуват идеални тела. Всеки от нас има по някое несъвършенство, което винаги се опитва да прикрие.

Ето и няколко съвета:

1. Цял бански или от две половинки

Повечето от най-красивите и секси жени на плажа носят цял бански.Те никога не разкриват пред чуждите погледи всичко, което имат. Напротив показват точно толкова колкото е нужно, за да бъдат интересни, а останалото оставят на въображението. Повечето от целите бански показват повече от гърба отколкото от корема, докато други модели покзават повече от бюста или от бедрата. Важното тук е да покажем най-доброто от себе си и да прикрием малките недостатъци. Но помнете, че вашата цел е да придобиете един балансиран силует.

2. Как да изглежда банският, с който ще плуваме

Ако сте по-запален по плуването то тогава задължително трябва да си купите цял бански. Сложете си бански, който да не се впива в рамената ви и който има меки и разтегливи презрамки. Забравете банските с много връзки. Все пак надали искате след като сте се гмуркали надълбоко или просто повечко сте поплували да излезете от водата с развързани връзки и полугола.

3. Ако имате по-малък бюст

Ако имате малък бюст то трябва да си купите от най-новите и малки бразилски модели. Като цяло бразилките имат по-малък бюст от европейките, ето защо и банските им костюми са с по-малки горнища и са специално пригодени за тях. Търсете си горнища, които са подплатени или са с банели. Този стил определено ще придаде на бюста ви красива, женствена и фина линия. Опитайте се да си намерите горнище, чиито презрамки могат лесно да бъдат нагласяни. Така ще можете по-лесно да нагласяте горнището на банския си и по-специално чашките, докато ги изпълните изцяло. Избягвайте горнища, които са направени от много и плътен плат или които не ви отиват. По-добре си купете бански от две отделни части. Така спокойно ще можете да го комбинирате с друго подходящи бански.

4. Ако сте с голям бюст

Вероятно ще имате нужда от допълнителна поддръжка- за това може да заложите на бански с банели, които да поддържат и подчертават бюста ви. Горнища, чиито връзки се завързват около врата биха били добър избор-тъй като биха ви осигурили необходимата сигурност и незабравимия секси външен вид. Ето защо си търсете бански, чието горнище се завързва около кръста и врата. Така ще можете сами да го нагласяте така, че да ви бъде удобно. Ако предпочитате цял бански, то тогава си купете бански, който е подплатен на бюста за повече сигурност. Презрамките е най-добре да бъдат по-дебели за повече комфорт. Тънките като спагети презрамки ще се впиват болезнено в рамента ви и ще ви накарат да се чувставте неудобно.

5. Ако сте с къси крака или торс

За да удължите визуално своята фигурата си купете бански, който е по-изрязан на бедрата.Това ще накара краката ви да изглеждат много по-дълги. Ако имате по-закръглени бедра още по-добре. Този тип бански отвлича вниманието от краката и го насочва към кръста, който така изглежда много по-фино и секси. Ето и друг номер, с който да издължим визуално фигурата си. Сложете си бикини с повече плат (не тип прашка) и горнище, с по-нестандартна щампа. Едно е сигурно горнището ще отвлече вниманието от краката. Избягвайте бански,чиито долнища са като мъжки шорти или шалове, които прикриват дупето. Тези комбинации винаги привличат погледа на нежеланото от вас място.

6. Ако сте прекалено високи

Едно е сигурно дрехите винаги се спускат ефирно и красиво на вас. Но задължително трябва да се подсигурите с подходящ бански, за да не изглеждате като забит на плажа кол. Ще изглеждате зашеметяващо в ярки цветове. Ярките бански ще са на мода и тази година. Винаги може да се поглезите с украшения за кръста и бедрата. Вериги, бижута и всякакви панделки биха отивали единствено на вашата стройна фигура. Опитайте да разширите и смалите малко силуета си с бански с хоризонтални райета.

По-мъжките шорти сякаш са направени тъкмо за вас – както и шаловете за кръста. Те не само, че ще подчертаят фините ви крака, но и ще ви накарат да изглеждате по-секси и загадъчно. Избягвайте банските с връзки за шията и кръста, както и тъмните бански. /Actualno.com