Бански за тен

Това е кошмарът за всеки човек, който държи да изглежда добре след поредната почивка на слънчевия плаж – белите черти и петна, оставени от банския костюм.

Но тези линии и петна ще останат в историята, след като фирма успя да разработи нови бански костюми, през които слънцето прониква без проблеми.

Въпреки, че човешкото око не може да забележи разликата новите бански, наречени Tan Through на компанията „Киники“, пропускат спокойно ултравиолетовите лъчи, като ви позволяват да имат тен навсякъде.

Хиляди микроскопични отвори в новата патентована материя „Трансол“ позволяват на 80% от слънчевите лъчи да достигнат до кожата.

Материалът е прозрачен, когато бъде поставен срещу светлина, но специалната щампа, подобна на животинска кожа прикрива телата на хората, които го обличат, като създава впечатлението за непрозрачност.

Цената на новите бански костюми е от 25 долара за мъже до 40 долара за женски бикини.

Собственикът на британската фирма от Стафърдшър Джон Уокър, на 58 години, казва, че произвежда бански от 35 години. Според него, костюмите вече се продават като „топъл хляб“. Фирмата едва успява да изпълни всички нови поръчки. /Kafene.info